Kyllä taas on niin hyvä mieli hakutreenien jälkeen. Ennen treenejä koirat pääsivät Lahdesjärvelle lenkille ja tietenkin piti päästä uimaan ja monta kertaa :) Troyakin uskaltautuu melko hyvin hakemaan uiden keppiä järvestä. Oli ihan hyvä, että koirat oli märkiä kun laitoin ne autoon. Sillä autoille paistoi aikas lämpöisesti aurinko. Pysyivät edes jonkin aikaa viileinä.

Zorro lähti tallomaan aluetta ja tämän jälkeen Zorrolla oli kaksi äijää takakulmissa. Melko hyvin Zorro risteili noin 100 metrin alueen ja kyllä Zorrosta oli mukavaa päästä hakuilemaan pitkästä aikaa (ehkä viikko taukoa) siis Zorron mielestä :) Zorron jälkeen oli Troyan vuoro. Etukulmissa oli äijät valmiina. Troya meni todella vauhdikkaasti ja suoraan maalimiehille. Maalimiehet oli hieman etukulmien "edessä" siten, että sivutuuli ohjasi Troyaa kääntymään 50 metristä eteenpäin keskilinjan suuntaisesti, jolloin tulee jo hieman risteilyä mukaan. Kolmannen äijän otin hajumielikuvalla. Meni todella hyvin. Neljännelle kokeilin onneani ja pelasin upporikasta tai rutiköyhää. Eli lähetin pennen suoraan neloselle, joka oli myös 50 metrissä. Troya lähti hyvin suoraan ja löysi maalimiehen. Eli tosi kivasti meni treenit jälleen.

Olenkin tässä miettinyt, että kun Troya on alusta asti löytänyt maalimiehet suoraan edestä ja sillä on ollut aina hirmu mukavaa maalimiesten kanssa. Niin sille on muodostunut jo nyt vahva mielikuva siitä, että maailman ihanimmat tyypit löytyy metsästä  ja vielä suoraan sieltä minne Sari lähettää! Viikonloppuna on tiedossa oman yhdistyksen hakuleiri, jossa saa monta toistoa lyhyellä ajalla ja tietenkin uusia maastoja. Eli hyvä kokemus pennelle ja onhan se myös Troyan ensimmäinen leiri, jossa myös yövytään muualla kuin kotona. Eli viikonloppua täällä jo kovasti odotellaan :)