Olipas mukavat treenit ja nyt oli häiriötä myöskin. Häiriöt on hyvä asia, sillä kisoissa on toisinaan paljonkin häiriöitä.

Robban aloitti. Piia oli liikkeenohjaaja ja Riikka tuomari. Sini oli yleisönä ja Jari sekä Touho häiriökoirina lähistöllä. Seuraamisessa juoksu oli nyt hyvää! Luoksetulossa pysähdykset hieman liukuvat, mutta ihan ok. Palkka maahan menosta. Idarissa nami istumisen merkin takana. Seisominen ok. ja istuminenkin ihan täydellinen merkin tuijotuksen kera :) Ruutu itsessään ok. Mutta matala merkki oli jälleen hankala. No, lopulta onnistui. Ohjatussa merkki onnistui nyt jo ekalla, muutama kerta palkka merkiltä. Itse nouto, ok. Tunari tosi hienosti. Tämä sujuu nykyään hyvin. Lopuksi kakejen seisominen, josta heti palkka. Hyvin Robban toimi, vaikka oli paljon yleisöä paikalla.

Troya otti kahdessa osassa. Koko ajan oli joku koirakko tekemässä lähistöllä. Troya ei kyllä välitä häiriöistä tuon taivaallista. Aloitin noudoilla. Nyt on voimaa ja vauhtia, tosin eteen tulo on vähän hakusessa. Eiköhän tämäkin parane harjoituksen myötä. Luoksetuloissa sama kuin noudoissakin. Lopuksi seuraamista, joka erinomaista. Tosin henkilöryhmässä piti moikata Siniä oikein kunnolla. No, tämän jälkeen sujui mallikkaasti. Toisessa sessiossa otin jääviä. Ensin istumisia, sitten maahan menoa ja lopuksi seisomista. Kaikki meni hyvin. Nyt täytyy vain edetä näiden suhteen. Lopuksi paikalla makuuta häiriöissä. Otin neljä toistoa, ensin 30 sek., sitten 15 sek, sitten 45 sek. ja lopuksi 15s. Toimi hyvin.

Oikein kivat treenit ja hienoa kun nyt on häiriötä saatavilla.