Ja niinhän se ihana lumi suli ihan silmissä :( Treenaaminen jäi iltaan kun ikävä sää masensi. Illalla treenasimme Piian kanssa navetalla. Meillä oli loistava tilaisuus hyödyntää uutta liikkuria (henkilö, joka tuli katsomaan bordercollieita ja positiivista koiran koulutusta).

Aloitimme siis paikalla oloilla. Nämä ihan kisamaisesti. Paikalla istuminen ok. Paikalla makuussa Robban pysyi hyvin perusasennossa, vaikka Piia käskytti Uldan ensin maahan. Itse paikalla makuu, ok. Perusasentoon nostossa Robban nousi liikkurin tulosta (siis ennakoi). Tämä uudelleen, nyt ok. Seuraaminen oli tällä kertaa hyvää, tosin on vieläkin inasen edessä, mutta ei paina. Omat käännökset juoksussa tulisi muuttaa sujuvamman näköiseksi, mutta ovat niin juurtuneet selkäytimeen. Yritetään. Idarissa vahvistin seisomisessa merkin tuijottamista, erinomainen. Luoksetulo läpijuoksuna, tämänkin ok. Ruudussa jäi merkillä vajaaksi. Otin uudelleen ja nyt ok. Ruutuun erinomaisesti, ruudusta sivulle seuraamaan, hyvin. Piia käskytti monen monituista kertaa ja Rupsu ei tähän reagoinut tällä kertaa. Ohjattu kisamaisesti, erinomainen. Hyppynouto oli hyvä kuten yleensä aina. Kaket vieraan liikkurin kanssa, hyvin! Lopuksi tunari, joka ihan mallikkaasti. Tosin iltaruoka oli meidän vieressä kun lähetin Rupsun tunareille, Robban teki koukkauksen kupille, mutta jatkoi kuitenkin oma-aloitteisesti kapuloille ja toi oikean, vaikka suuri kiusaus oli niiiin lähellä :)

Troyan treenit olikin sitten aikasmoista sähläämistä. En ollut vielä oikein sisäistänyt mitä asioita alan treenaamaan pennellä ja treeni ei oikein toiminut. Siis ihan oma vikani, koira kyllä yritti kovasti. Eli mitä tästä opimme: täytyy tietää mitä treenaa ja miksi! Muuten ei ainakaan minun treenit onnistu!