Aamupäivällä tokotettiin kaikkien koirien kanssa. Troya otti seuraamista, joka on nyt jo parempi. Palkkasin namilla ja lopussa lelulla. Jäävät meni kans ihan kivasti. Luoksetulossa palkkasin hyvästä vauhdista, ok. Sitten aloitettiin ohjatun opettaminen. Laitoin Troyan seisomaan merkin taakse ja sivuilla oli kosketusalustat. Sitten osoittelin lätkien suuntaan ja palkkasin frisbeellä kun koski oikeaan lätkään. Idea alkoi hahmottua jo pennen mieleen :) Lopuksi ruualla tunari, joka meni hyvin. Robban otti luoksetuloa sekä ohjatun noudon. Palkkasin tässä merkille menosta kaksi kertaa ja lopuksi nouto, joka erinomainen. Zorro kävi vähän seuraamassa ja tekemässä luoksetulon.

Illalla oli vuorossa hakutreenit, joissa teemana oli radiopuhelimet. Meillä oli kyllä superkivaa kun leikimme puhelimilla. Mutta ihan oikeasti ne on tosi hyvät hakutreenejä ajatellen. Troya meni tosi hienosti. Otin etukulmat valmiina. Meni niihin tosi hienosti. Toisessa oli kaksi piiloa ja jälkimmäisessä oli maalimies. Kolmonen samoin valmiina, meni hyvin. Neloselle lähti hyvin, mutta kaarsi eteenpäin, kutsuin takaisin (kävelin samalla itse maalimiestä kohti) ja uusi lähetys. Lähti taas vinoon, jouduin kutsumaan jälleen takaisin. Mutta nyt lähti hyvin suoraan löytäen maalimiehen. Vitosen otin hajumielikuvalla, tämä tosi kivasti. Nyt oli palkkana vain lelut ja kutsuin Troyan noin 10 metriä keskilinjasta luokseni ja palkkasin nakilla sivulle tulon. Viimeiselle maalimiehelle menimme kaikki leikkimään ja syöttelemään penneä.

Illalla kotona otin Robbanilla vielä kaket ja seuraamista. Kaket oli tosi vauhdikkaat. Zorro otti kakeja ja luoksetulon. Troya treenasi seuraamista, jääviä, hyppyä sekä tunarin. Seuraaminen ja jäävät ok. Tosin jääviä ei oikein voi palkata lelulla kun lelu hidastaa liikkeitä. Hypyssä oli vähän hakemista eli kiersi kosketusalustalle. Lopulta tajusi ja hyppäsi hienosti. Tunarissa oli hieman hosumista ja toi kaksi kertaa väärän kapulan. Taisi olla vähän väsynyt. Lopussa vielä tunarin tuomista pelkkänä noutona eli jätin istumaan kapula suussa ja siitä noutokäskyllä luokse. Tuli vauhdikkaasti ja hyvin.