Aamu aloitettiin kotipihatokottelulla. Aloitin ruudulla, hyvin menee keskelle ruutua ja ei enää pyri sivulle. Hyvä juttu. Menee hyvin oli ruudussa lätkää tai ei. Kuitenkin pohdinnan ja konsultaation jälkeen päädyin ruudussa vahvistamaan keskustaa lätkällä. Ja otan läheltä keskustan vahvistamisen, aina samalla treenikerralla otan lopuksi ilman lätkällä. Mutta on innokas ja tekee ruutua mallikkaasti. Sitten otimme ohjattua lätkillä ja laitoin lätkät kymmeneen metriin merkistä (tiesin, että oli liian vaikea). Ei aluksi hanmottanut lätkiä, mutta meni hyvin merkille! Lopulta onnistui, vaikka välillä sinkosi väärälle lätkälle, mutta ei tietenkään saanut tästä palkkaa. Kivasti ja nopeasti menee lätkille. Mutta nyt täytyy ottaa kolmas lätkä mukaan ja ottaa lätkät lähemmäksi ja alkaa pikku hiljaa siirtämään niitä taaemmas. Ja muutenkin olisi hyvä vaihdella lätkien etäisyyttä.

Sitten otin pätkän seuraamista, jossa taas edisti. Pohdinnan jälkeen päätin, että otan vain muutaman askeleen kerrallaan ja lopetan istumiseen, josta palkka. Ja tästä pikku hiljaa lisään matkaa. Eli paikka saatava nyt kuntoon. Jääviä otin tavallaan sekaisin. Nämä meni tosi hyvin. Eli ensin yhtä jäävää edessä sitten sivussa ja samat muidenkin jäävien kohdalla.

Robban otti vähän seuraamista, jääviä ja luoksetuloa. Meni hyvin. Ja otin vielä kakeja läheltä. Zorro kävi kans vähän puuhastelemassa.