No, nyt on Robban aloittanut EVL-uransa. Kisat olivat Keuruulla ja olosuhteet sekä kisajärjestelyt ok. Robbanin mielentila oli ihan hyvä kisan ajan, mutta kaksi nollaa tiputti pisteet eli saldona kakkostulos 235.5 pistettä. Jännää oli se, että ne liikkeet joiden oletin olevan hieman hakusessa onnistuivat erinomaisesti ja lähes varmana pitämäni ohjattu nouto nollaantui sekä kaukokäskyt. Elämä on yllätyksellistä ja varsinkin elämä eläinten kanssa...

Paikalla istuminen oli hyvä, 10. Paikalla makuussa meni viereisen käskystä maahan, mutten ei huomautettavaa, 8. Seuraaminen ajoittain hieman liian tiivistä, 9. Idarissa ennakoi hieman maasta seuraamiseen lähtöä, muuten tosi hyvä, 9. Luoksetulo ok, 10. Ruutu hieman hidas, silti 10. Tämän jälkeen oli tauko. Ohjattu nouto haki keskimmäisen, 0. Hyppynouto, 10. Tunari oli hyvä, ei pureskellut, mutta hidas palautus 8,5. Kaukokäskyt, 0. Ei halunnut sitten nousta istumaan eli jumittui totaalisesti maahan.

Nyt on kaksi viikkoa aikaa hienoa nämä puutteet kuntoon. Eniten olen huolissani noista kaukokäskyistä. No, täytyy yrittää saada tuo jumi purettua. No nyt tietää mitkä asiat vaativat hienosäätöä ja kivaa on se, että aikaisemmat ongelmaliikkeet on saatu aika kivasti toimimaan.