Huh mikä päivä tämäkin. Aamulenkkiä ennen otin luoksetulotreenin narupallolla. Toimi tosi hyvin, eli näin jatketaan. Sitten vähän seuraamista ja tässä paljon sanallista kehua, hyvin. Lopuksi istumista eri variaatioina. Lenkin jälkeen hakuuttamaan. Treenit meni todella kivasti. Kiitos jälleen maailman parhaat maalimiehet, teidän kanssa on niin ihana treenata. Troippe otti 6 maalimiestä valmiina. Kaikille meni kivasti suoraan. Osaa etsi suoraan menemisen jälkeen vähän takaa päin, mutta ei onneksi löytänyt ketään jäljestämällä. 1, 3,4, ja 6 rullailmaisulla ja 2 ja 5 suora palkalla. Ilmaisut todella hyvät. Tosin nelosella rulla oli vaikeassa paikassa ja lopulta löysi rullan, lähti kohti keskilinjaa oli palannut takaisin maalimiehelle tiputtaen rullan ja ruveten komentamaan haukkumalla maalimiestä. Onneksi maalimies oli järkevä ja oli vain (kiitos Susanna) ja lopulta penne otti rullan ja toi mulle. Todella hyvät treenit!

Treenien jälkeen vielä illalla maneesille treenaamaan. Robban aloitti ja treenin teemana palkkaamattomuus. Seuraaminen oli hyvää, käännöksissä jäi vähän jälkeen. Idari tosi hyvin. Luoksetulo oli tosi hyvä, tosin hieman ennakoi maahanmenoa. Palkka vasta luoksetulon lopuksi. Sitten toinen sessio. Ruudussa vähän arpoi mille merkille pitäisi mennä. Lopulta meni oikealle. Híenosti meni ruutuu ja loppuosa myös ok. Ohjattu hienosti ja tunari upea. Kakeissa seisomisesta palkka. Hyvin Robban suoriutui palkkaamattomuudesta. Eli näitä täytyy ottaa enemmän treeneissä. Ainakin kerran viikossa.

Troya otti kahdessa osassa. Aloitettiin luoksetulolla. Piia piti penneä (tämä on pennestä tosi kamalaaa, vaikka Piia on niin kiva :)) ja Troya sai syöksyä palloon mun oikealle puolelle. Uudelleen, pallo vasemmalla puolelle ja vikalla pallo mun edessä. Nämä toimi tosi hyvin. Sama noudon kanssa, paitsi ilman pitäjää, hyvin.  Seuraavaksi seuraamista, tämä on mennyt eteenpäin kovasti, vihdoinkin. Lopuksi paikalla makuuta. Ensin minuutti ja sitten puolitoista minuuttia, hyvin. Seuraavassa sessiossa otettiin istumista, jäi usein seisomaan. Nyt täytyy ottaa vain istumista niin kauan, että onnístuu aina ! Sitten vasta muut asennot mukaan. Istumiset olivat tosi nopeat. Ja onnistui myös juoksusta. Tunari oli tosi hyvä, osaa todellakin haistella. Otin kapulan tuontia erikseen jättämällä pennen istumaan kapula suussa. Ei pure yhtään ja vauhti on hyvä tunariiin.

Nyt oli kaikkinensa tosi kivat treenit ja oma mielentilani oli hyvä. Nyt täytyy vain muistaa jatkaa näin.