Jälleen superpitkä kävelylenkki, kierrettiin ihan uusia polkuja ja reippaasti kävelleen aikaa kului 2,5 tuntia. Mika meinasi vallan hyytyä, mutta urhoollisesti tallusteli koko matkan :)

Lenkillä kokeilin luoksetuloa ilman mitään palkkaa Troipelle ja toími hyvin. Tuli lähellä ja nopeasti. Sitten kun otin risun käteen, niin alkoi hidastaa ja jäi kauas. Eli Troippe siis kyttää lelua ja tämän vuoksi hidastelee ja jää kaus luoksetulossa ja noudossa. Eli nyt lisään luoksetulot ja noudot namipalkattavien listaan (tosin palkkaan lelulla sitten namipalkan jälkeen). Jäävät, seuraaminen, idari, kaket sekä tunari ovat jo tällä listalla (eilisillasta lähtien). Lelupalkkaa käytän paikallaoloissa, noudon kontaktin vahvistamisessa, toisinaan jäävissä, ruudussa, ohjatun lätkissä ja seuraamisessa aina lopuksi. Myöskin hyppynouto toimii lelupalkalla. Nämä listan liikkeet saattavat elää ja siirtyä listalta toiselle tilanteen elämisen mukaan. Mutta kyllä tämä treenaaminen on suurta aivovoimistelua :)

Lenkin jälkeen oli pakko kokeilla luoksetuloa lihispullilla. Näytin palkan ja sitten otin 4 luoksetuloa, toimi todella hyvin. Lopuksi palkka lärpällä. Tuli nopeasti hidastamatta eteen ja ihan lähelle! Sitten otin sivulle tuloa namilla, hyvin. Myös maasta sivulle nousua, hyvin tämäkin. Sitten lopuksi tunari aamuruualla. Kunnon ruoka on liian suuri palkka, sillä penne ei malttanut haistella ja aloitti arpajaiset :) Otin uudelleen ja nyt teki hienosti, naksautin kun tuli nopsasti kohti. Tästä aamuruoka palkaksi. Mutta nyt siis seuraavassa treenissä palkkana vain nameja, ei varsinainen ruoka.